Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

POZIVAMO VAS NA: 2. REGIONALNU Hotel Housekeeping KONVENCIJU

DOGAĐAJ KOJI INSPIRIŠE, POVEZUJE I MOTIVIŠE!

Iako su utisci sa istorijske 1. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE, održane u martu prošle godine u hotelu Fontana u Vrnjačkoj Banji još uvek živi u sećanju učesnika, s uzbuđenjem najavljujemo 2. REGIONALNU Hotel Housekeeping KONVENCIJU:

7. i 8. marta 2024. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu!

Ovaj unikatni godišnji događaj u organizaciji Ambasadora dobre usluge, inspirisan plemenitom misijom da se otvore i unaprede kanali regionalne saradnje, da se povežu kolege na istom zadatku i sa istom željom da se profesionalno razvijaju i rastu, doprinoseći  konkurentnosti, ugledu i poslovnoj uspešnosti svog hotela, ali i kvalitetu hotelske ponude u našem regionu – izazov je za čitavu industriju.

 Zato pozivamo sve hotelijere koji drže do svoje profesije, bez obzira da li su na početku karijere ili su već među čuvarima tajni zanata, kao I predstavnike prateće privrede, da ubeleže 7. i 8. mart u svoj podsetnik, pod napomenom “must be there”, jer Crowne Plaza će tada biti epicentar elitne hotelske priče  za više od 200 hotelijera iz čitavog regiona: GM-ova, operativnih direktora, rooms division i HSK menadžera, članova njihovih timova, ali i konsultanata, uglednih profesora univerziteta, predstavnika prateće privrede… spremnih da se povezuju ne samo znanjem, dragocenim informacijama, novim kontaktima, već i divnom, toplom emocijom, razmenom životnog i poslovnog iskustva i energije koja sve nas čini više ljudima i koja nam pomaže da prevaziđemo teške trenutke i situacije za koje ponekad mislimo da im „nema leka“.

I ove godine fokus Konvencije biće na kvalitetu usluge i zaposlenima – najosetljivijim pitanjima u svim hotelskim kućama, ali će akcenat sjajnih ovogodišnjih govornika i panelista iz čitavog regiona biti na komunikaciji, liderstvu, motivaciji zaposlenih i stvaranju jakih timova zadovoljnih ljudi koji su zaštitni znak svakog ozbiljnog brenda. Pored ostalog, poseban izazov biće javno razotkrivanje “malih tajni” uspešnih HSK menadžera, a po prvi put će na „vruću stolicu“ sesti dobavljači, housekeeping menadžeri i direktori hotela…

Obećavamo: biće uzbudljivo, proaktivno, zanimljivo i veoma, veoma korisno. Družićemo se puna dva dana, razmenjivati znanje i dobru energiju, umrežavati se  – prepoznavajući se po istom uzbuđenju koje osećamo radeći svoj posao, i radovati se zajedno s novim „ambasadorima dobre usluge“, koje ćemo proglasti na glamuroznoj Gala večeri 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE – 7. marta 2024, večeri posvećenoj Međunarodnom danu žena i hotelskom sektoru kojim još uvek žene dominiraju!

Biće to sasvim sigurno jedinstveno dvodnevno putovanje
OD PROFESIONALNIH IZAZOVA DO VRHUNSKIH REZULTATA,
putovanje na koje su svi pozvani!

S radošću vas očekujemo!

Delić atmosfere sa, po svim kriterijumima, veoma uspešne 1. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE u hotelu Fontana u Vrnjačkoj Banji 30. i 31. marta 2023. godine https://www.youtube.com/watch?v=y6oueUrh0JE.