Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

U aprilu 2025 – 3. REGIONALNA Hotel Housekeeping KONVENCIJA!

S uzbuđenjem najavljujemo 3. REGIONALNU Hotel Housekeeping KONVENCIJU, koja će se i sledeće godine održati u Beogradu. Mesto održavanja je Metropol Palace, hotel bogate tradicije, koji s ponosom nosi 5 zvezdica! Upravo ovaj hotel biće 3. i 4. aprila 2025. godine epicentar nove elitne hotelske priče za više od 200 učesnika – ambasadora hotelske i prateće industrije iz čitavog regiona! 

I mada vremena za pripremu ima dovoljno, već sada pozivamo sve hotelijere i predstavnike institucija i prateće privrede da ubeleže 3. i 4. april 2025. godine u svoj podsetnik, pod napomenom „must be there”, i na vreme budžetiraju učešće na ovom događaju. 

U ime Ambasadora dobre usluge, organizatora Konvencije, obećavamo: i sledeće godine biće sadržajno, inventivno, uzbudljivo, zanimljivo i veoma korisno. Družićemo se puna dva dana, razmenjivati znanje i dobru energiju, umrežavati se – prepoznajući se po istom uzbuđenju koje osećamo radeći svoj posao, i radovati se zajedno s novim „ambasadorima dobre usluge”, koje ćemo proglasti na glamuroznoj Gala večeri 3. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE.


Pripreme počinju! Sve informacije biće na vreme istaknute na sajtu:
www.hotelhousekeeping.rs
i društvenim mrežama.
Kontakt: Ljiljana Rebronja 063/307-795,
hotelhousekeeping23@gmail.com ili hospitalityambassador24@gmail.com