Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Secutone

Kompanija Secut One doo Beograd ovlašćeni je uvoznik i distributer poznatih svetskih brendova: Ghibli&Wirbel Italy, Filmop Italy, Kiter Italy, Duplex International Italy, TSM Italy, Depureco Italy, Igeax Italy, Jofel Spain, 3M USA, Dolphin Solutions England, Bayersan Turkish.
U svom asortimanu ima sve što je potrebno za HoReCa sektor: profesionalne usisivače, mašine i hemijska sredstva za čišćenje, manuelnu opremu i sve vrste kolica za čišćenje i housekeeping, dispenzere i držače papirne galanterije, tečnog sapuna, fenove za kosu i sušače za ruke, otirače za spoljnu i unutrašnju upotrebu, antiklizne trake, sve vrste četki za čišćenje u skladu sa HACCP-om i dr.
Prva je kompanija u Srbiji i regionu koja je krenula s uvozom robota za čišćenje. Od 2022. godine postali smo generalni zastupnik za Gausium brend, koji u svom asortimanu ima sve vrste robota za čišćenje i održavanje podnih površina, kao i robote za dostavu.
Od oktobra 2023. godine prisutni su i na tržištu BiH. Sedište predstavništva je u Banjaluci, gde pored kancelarija imaju i „showroom“, u kojem je izložen veći deo njihovog asortimana.