Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Peđa Filipović i Marija Nikolić

Peđa Filipović je osnivač International Wellness Academy Pedja Filipovic.
Učitelj je i kreator masaža i wellness koncepata, Wellness Ambasador Srbije i Crne Gore. Laureat svetskog priznanja – Najbolji wellness edukator, koje dodeljuje Fondacija Dr Šital Bagal iz Indije. Ove godine obeležava veliki jubilej: 35 godina Škole masaže „Professional“, koju je završilo više od 33.000 terapeuta.
Peđa Filipović je edukator, terapeut i kreator wellness koncepata u mnogim banjama, I specijalnim bolnicama ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu, kao i u brojnim hotelima. Gostujući je predavač na Panevropskom univerzitetu „Aperion“ u Banja Luci i na VŠKV – Višjoj šoli za kozmetiku i velnes u Ljubljani. 

Marija Nikolić je wellness menadžer u Wellness centru „Kovilje“, u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Banja Koviljača“. U Berlinu je sertifikovana kao ekspert wellnessa. Laureat je priznanja “Ambasador dobre usluge”, kao i priznanja „Top deset žena lidera 2023“ iz Fondacije Dr Šital Bagal, iz Indije.

Za sve učesnike 2. REGIONALNE Hotel Housekeeping KONVENCIJE ovo dvoje vrhunskih stručnjaka održaće RADIONICU pod nazivom OPUSTI SE!