Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Bartul Jambrošić

Rođen i odrastao u Splitu, donedavno je obavljao funkciju klaster direktora soba za hotelski lanac Marriott, u Strasburu, u Francuskoj. Od januara 2024. godine na poziciji je GM-a hotela Molum Hotel & Residences 5* u Sv. Filipu i Jakovu kraj Zadra, u Hrvatskoj.
MBA studije završava pri Vatel Hotel & Tourism Business School, u Francuskoj, sa specijalizacijom u Resort Hotelima pri sestrinskoj instituciji na Mauricijusu.
U svom karijernom razvoju prikuplja znanja i iskustva kroz luksuzne hotele najvećih svetskih grupacija, kao što su Hilton, Relais & Chateaux, IHG, Marriott, te prolazi kroz sva hotelska odeljenja i njihove operacije. Poslednjih godina specijalizuje se u oblasti menadžmenta hotelskih operacija luksuznih hotela i radi na nekoliko projekata otvaranja hotela.
Bartul Jambrošić, profesionalac koji je živeo i radio na tri kontinenta, u interakciji sa kolegama sa svih strana sveta i ljudima različitih kultura, na 2. REGIONALNOJ Hotel Housekeeping KONVENCIJI učestvuje kao guest speaker u sklopu tematskog dela „Komunikacija – u svakom uspehu mirođija”, s temom koju je nazvao: Malim koracima do ozbiljnih rezultata”.