Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Tanja Perović, Hotel Management Professional:

Život posvećen hotelskoj industriji

Učesnici 2. Regionalne Hotel Housekeeping Konvencije u Beogradu, sigurno još pamte jednu naočitu, elokventnu i pametnu Novljanku – Tanju Perović, vlasnicu Hotel Management Professional-a, koja je kolegama uzbuđeno otkrivala svoj ključ uspeha 30 godina duge karijere u luksuznim hotelima u regionu, a potom bila i  moderator prvog panela u kojem su se našli hotelijeri i dobavljači – kao igrači u istom timu. Tanja je veći deo svoje karijere provela u Housekeeping-u, i kao najveći zagovornik standarda kvaliteta, vrhunske usluge ali i kao promoter industrije i svoje profesije –  zaslužan je nosilac povelje izvrsnosti u profesiji „Ambasador dobre usluge“. 

U svom rodnom Herceg Novom, Tanja Perović je nedavno gostovala na RTHN u emisiji koju maestralno vodi Vojislav Brajović. Bio je to sjajan, inspirativan intervju o jednom uzbudljivom životu posvećenom hotelskom domaćinstvu, iskrena priča koju bi trebalo da čuju mladi ljudi koji žele da rade u hotelskoj industriji, ispričana motivišući, s mnogo ljubavi, poštovanja, odgovornosti prema profesiji, kolegama, hotelskim kućama, gostima… ne zaboravljajući prošlost, s verom u budućnost industrije.
Tokom intervjua nrečeno je toliko toga važnog. Između ostalog, Tanja nije zaboravila ni Regionalnu Hotel Housekeeping Konvenciju, ni njen istorijski značaj za industriju našeg regiona. Zato ovaj intervju treba pažljivo odslušati i sačuvati, pa s vremena na vreme ponovo pustiti, čisto da se, kad nam padne samopouzdanje i ophrvaju nas brige, podsetimo da je pravo bogatstvo, u stvari, pripadati ovoj ambasdadorskoj profesiji.