Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Radomir Samčević

Jedan od utemeljivača asocijacije Ambasadori dobre usluge, mašinski inženjer po obrazovanju a hotelijer po vokaciji, znanju i praksi, danas u samom vrhu najuglednijih hotelskih konsultanata u Srbiji, u čiju je poslovnu misiju, kao i misiju Ambasadora, utkana ideja da kvalitet najpouzdanije obezbeđuje trajanje je RADOMIR SAMČEVIĆ, osnivač & direktor Agencije HT za konsalting i menadžment.
S ponosom ističe da je svoju karijeru započeo u beogradskom hotelu Hyatt Regency, još 1989. godine kao sobar, ali je učio i napredovao u poslu, prošavši više različitih pozicija i sektora u hotelu, i posle 15 godina krenuo da stvara sopstvenu priču. Već godinama posvećeno radi na edukaciji hotelijera u pružanju kvalitetne hotelske usluge, nastojeći istovremeno da, vođen znanjem i iskustvom stečenim u velikim hotelskim brendovima, bude od pomoći i investitorima. U svom portfoliju sada već ima ozbiljan broj hotela u Srbiji, regionu, ali i na nekoliko drugih kontinenata. Kažu da kada se Rade prihvati posla, investitor može da odahne, jer je njegov hotel konačno u dobrim rukama.
Autor je knjige „Šta je to recepcija?“, a uskoro izlazi i njegova nova knjiga iz menadžmenta hotelijerstva – “Triglav interesa”.
Na 2. REGIONALNOJ Hotel Housekeeping KONVENCIJI govoriće na temu: “Demistifikacija troškova soba”.