Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Ivana Malek

Ivana Malek je završila Pravni fakultet u Beogradu, a onda se zaljubila u hotelijerstvo, pre svega u hotelsko domaćinstvo, i svoju karijeru gradila uglavnom u inostrastvu. HSK Koledž završila je u Americi na CCL – Carneval Cruise Line. Nije previše menjala objekte u kojima radi, ali je preko velikih kruzera (Carnival Cruise Lines, Miami, Florida, USA; Seabourn Yachts 6*, West Seattle, USA ; GCCL, Grand Circle Cruise Line, River Cruises, Valetta, Malta; Marella Cruises TUI UK London, Apollo Group), vrhunskih hotela u Crnoj Gori (Hotel Regent, 5*, Port of Montenegro, CG), na Zlatiboru (Hotel Zlatibor 5* Mountain Resort and Spa), pa na Srednjem Istoku VVIP Private Estate in the Middle East (Royal service), stigla i do hotela Ramonda. Više od godinu dana Ivana je ovde na poziciji Housekeeping menager-a i za to vreme doprinela je kvalitetnom proširenju kapaciteta hotela i proširenju tima, dok je kvalitet usluge ostao na vrhunskom nivou.

Hotel Ramonda i dalje ima najviše ocene na booking.com, Trip Adviser-u i Google, a jedan od najvažnijih činilaca je ocena za nivo higijene. Ipak, treba reći da je Ivana svojim radom mnogo više uticala motivacijom, mentorstvom i brigom o svojim zaposlenima. Ona je pravi primer lidera hotelskog domaćinstva, koji se od drugih menadžera hotelskog domaćinstva sa ovakvim ili sličnim performansama, izdvaja najviše osmesima svojih zaposlenih koji u nju imaju neograničeno poverenje.

A kako izgleda HSK menadžer – vođa koji motiviše i inspiriše, čućemo od Ivane Malek lično na 2. REGIONALNOJ Hotel Housekeeping KONVENCIJI.