Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Irena Gligorijević

Irena GLIGORIJEVIĆ je na čelu recepcije hotela Ramonda – Rtanj od samog otvaranja hotela. Zajedno sa svojim timom ona je uspela da od Hotela Ramonda kreira brend najboljeg hotela u Srbiji i nađe se u top tri najuspešnija menadžera sektora soba za 2020-2021. godinu na dodeli priznanja Ambasadori dobre usluge. Zauzeće hotela 100% i to 58 dana zaredom, najbolje ocene i recenzije na booking-u, trip advisor-u i Googl-u u konkurenciji svih hotela u Srbiji, ali, pre svega, zadovoljni gosti čija očekivanja zaposleni svakodnevno prevazilaze – samo su neki od uspeha svih Ramondinih timova, pa i recepcije. Srdačni recepcioneri, koji stoje rame uz rame uz svoju šefovicu, najbolja su potvrda da Irena svoj posao obavlja profesionalno, posvećeno, ali, pre svega, s puno ljubavi.

 
Inače, za 5 godina radnog iskustva, ova mlada žena ima iza sebe već 3 pre-opening-a, a već dve godine aktivno učestvuje u međunarodnom projektu ESSEFT (Unapređenje veština za održivi i ekološki prihvatljivi turizam), sa partnerima iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Grčke.


Na 2. REGIONALNOJ Hotel Housekeeping KONVENCIJI, Irena Gligorijević će nastaviti da otkriva nove slojeve teme Hotelijeri pred generacijskim izazovom, koju je započela na prošlogodišnjoj konvenciji.