Dana
Sati
Minuta
Sekudni

Do 3. HSK Konvencije u hotelu Metropol Palace

Balkan trip TV

Balkan Trip televizija od 16. februara 2020. godine ima za cilj da predstavi lepotu Srbije i Balkana kroz najzanimljivije televizijske forme i na tome neumorno radi, otkrivajući nova TV lica, nove formate i nove vizure turizma. 

U poslednje četiri godine, osmislili su i proizveli najrazličitije emisije iz oblasti turizma, istražujući neverovatnu prirodu i bogatstvo istorije i kulture Balkana.

Balkan Trip, takođe, svojim gledaocima pokazuje i najkvalitetnije inostrane ekskluzivne televizijske programe u kojima se predstavljaju turizam i udaljene destinacije, mada je TV Balkan Trip koncept specijalizovanog kablovskog TV kanala posvećenog prevashodno regionalnom turizmu. 

Balkan Trip je osmišljen tako da sve oblike turizma i turističke privrede (turističke destinacije, manifestacije, neotkrivene geografske lepote, kulturni turizam, verski turizam, gastro turizam, etno turizam…) prikaže na originalne načine i sadržaje.

Balkan Trip televizija ima mogućnost da postane i promotivni servis institucija koje se bave ovom privrednom granom (Ministarstva turizma, turističke organizacije opština i gradova, regionalne turističke organizacije, turističke agencije i dr.)

Balkan Trip je licencirani kablovski televizijski kanal iz Beograda. Svoj program emituju unutar kablovske televizijske mreže, najveće telekomunikacione kompanije u Srbiji i regionu – Telekom Srbija. MTS kablovski TV sistem je dostupan u više od milion domaćinstava u Srbiji, a znatno više u regionu.